SİİRT / PERVARİ - Beğendik Gazi İlkokulu

Okul instagram hesabımız begendikgaziilkokulu
BEĞENDİK BELDESİ KALE MAH. KÖPRÜ CAD. NO 38 PERVARİ / SİİRT
Vizyon
İlgi ve yeteneklerine göre doğru yönlendirilmiş milli ve manevi değerlerinin farkında olan , bilime, sanata, demokrasiye, ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı, üretken, girişimci, öz güvenli,kimlik sahibi, çevreci ,iş hayatında başarılı, mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak, milli ve manevi değerleri tanıyıp özümsemelerini sağlayacak etkinlikleri planlayıp uygulamak temel görevimizdir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
SABAH GRUBU 08.00-12.50 ÖĞLEN GRUBU 13.00-17.50
Belde dolmuşları ve özel şoförler ile sağlanmaktadır.
İsteyen öğretmenlerimiz ilçe de ikamet edip servis mevcuttur.
GAZİ MAHALLESİ BEĞENDİK BELDESİ PERVARİ/SİİRT
İlçeye 20 km. İle ise 110 km. uzaklığındadır.
Diğer Hususlar
Köyde iki ayrı mahalle olması sebebiyle okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır. İki mahallede de İlkokul binası ve lojmanı bulunmaktadır. Bir lojmanın ısınması kaloriferli, diğeri sobalıdır.